Για δήθεν δωρεάν εισιτήρια

Aegean και EasyJet προειδοποιούν για ψεύτικους διαγωνισμούς στο διαδίκτυο

Για δύο ψεύτικους διαγωνισμούς που υπόσχονται δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια προειδοποιούν η Aegean Airlines και η EasyJet.

Και οι δύο «διαγωνισμοί» καλούν τους χρήστες του Facebook να κοινοποιήσουν μία συγκεκριμένη ανάρτηση στη σελίδα τους προκειμένου να λάβουν μέρος σε κάποια κλήρωση.

«Ενημερωθήκαμε για έναν διαγωνισμό-απάτη στο Facebook. Παρακαλώ αγνοήστε τον, καθώς δεν είναι επίσημος. Ακολουθήστε μόνο τον επίσημο λογαριασμό για ενημερώσεις, διαγωνισμούς και προσφορές», αναφέρει η EasyJet.

We've been made aware of a scam competition on Facebook. Please ignore this, as it’s not official. Only follow this account for updates, competitions and offers.

Posted by easyJet on Montag, 21. August 2017

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας», αναφέρει η Aegean Airlines. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμό...

Posted by Aegean Airlines on Donnerstag, 24. August 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.