Αφαίρεση 6 βαθμών από τον Ηρακλή

Νέα προβλήματα για τον Ηρακλή! Με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ επιβλήθηκε στον «γηραιό» ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία για ανεξόφλητες οφειλές προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά.

Η ποινή θα ισχύσει αν μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες δεν εξοφληθούν οι δύο ποδοσφαιριστές. Με απόφαση του ΔΔ ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να καταβάλει σε οκτώ δόσεις το ποσό των 82.719 ευρώ στον Αργεντινό πρώην ποδοσφαιριστή του, Κριστιάν Τσάβες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.