Ανοιχτή Πόλη: Διαδικτυακή έκδήλωση για τις «απειλές» που κρύβει ο «Μεγάλος Περίπατος»

Η «Ανοιχτή Πόλη» ανοίγει εκ νέου διάλογο την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 19:00, μέσω διαδικτύου, με αφορμή τον «Μεγάλο Περίπατο» και τις παρεμβάσεις Μπακογιάννη στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ανοιχτή Πόλη, επισημαίνει στο κάλεσμά της πως» θέλοντας να εξασφαλίσει ότι οι όποιες παρεμβάσεις θα είναι πραγματικά σε όφελος των πολιτών, του δημόσιου χώρου και της κινητικότητας, έχει ήδη συναντήσει περισσότερους από 30 φορείς επαγγελματιών και κατοίκων της πόλης, καταγράφοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους. Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις 7 μ.μ., συνεχίζουμε το διάλογο με μια διαδικτυακή εκδήλωση για τις ευκαιρίες και τις απειλές που κρύβει ο Μεγάλος Περίπατος».

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν οι;

Μαρία Καλαντζοπούλου, Πολεοδόμος - Συγκοινωνιολόγος

Δήμητρα Σιατίτσα, Αρχιτέκτονας - Πολεοδόμος

Γιώργος Ζαφειρίου, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Ντόλυ Μπουκογιάννη, Αργυροχρυσοχόος

Θεόδωρος Ρέππας, Επιτροπή Καταστημάτων οδ. Αθηνάς

και ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, δημοτικός σύμβουλος Νάσος Ηλιόπουλος.

Στόχος της «Ανοιχτής Πόλης» είναι η διεξαγωγή ανοιχτού διαλόγου, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η ζωντάνια και η πολυλειτουργικότητα της πόλης.

Κάντε κλικ εδώ για τον σύνδεσμο συμμετοχής στην εκδήλωση

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και από τη σελίδα της Ανοιχτής Πόλης στο Facebook

Η σελίδα της εκδήλωσης εδω

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.