Αόριστες υποσχέσεις Zαχαράκη για διορισμούς στα σχολεία - Πρώτα θα.. καταγράψει ανάγκες

Ένα μέτρο το οποίο είχε προετοιμάσει εδώ και καιρό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αυτό του διορισμού 4.500 εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή, αναμασάει διαρκώς η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, με την υφυπουργό Σ. Ζαχαράκη να γνωστοποιεί σε σχετική συνέντευξή της ότι το υπουργείο Παιδείας είναι σε στενή συνεργασία με το ΑΣΕΠ προκειμένου οι διορισμοί αυτοί να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Από την άλλη, είναι εξίσου ενδιαφέρον ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν λέει κουβέντα για τις άλλες εξίσου σημαντικές ανάγκες για προσλήψεις στα δημόσια σχολεία, εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, καθώς οι ανάγκες υπολογίζονται σε 10.500 μόνιμους διορισμούς.

Ειδικότερα η κα Ζαχαράκη σε σχετικό ερώτημα, απάντησε το γενικόλογο «το υπουργείο θα καταγράψει τις ανάγκες στη Γενική Εκπαίδευση» και το αόριστο «μέλημά» της να είναι η κάλυψη των «πραγματικών κενών με βάση συγκεκριμένη χαρτογράφηση».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.