Άμεση κινητοποίηση του ΕΛΓΑ

Αποστόλου: Άμεση αποζημίωση για όσους επλήγησαν από την θεομηνία (Video)

Διαβεβαιώσεις ότι όσοι επλήγησαν από τα ακραία φυσικά φαινόμενα θα αποζημιωθούν, έδωσε ο υπουργός Αγροτική Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου

Ο υπουργός τόνισε την άμεση κινητοποίηση του ΕΛΓΑ, προσδιορίζοντας τον χρόνο αποζημίωσης στους 6 – 7 μήνες για τους ασφαλισμένους

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε αναλυτικά στη ρύθμιση των αγροτικών οφειλών που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Αφορά φυσικά πρόσωπα, αγρότες και τις οφειλές από την πρώην ΑΤΕ. Η ρύθμιση μπορεί να φτάσει μέχρι τη διαγραφή 100% των τόκων υπερημερίας και το 40% του κεφαλαίου.

Για το ζήτημα της φορολογίας του τσίπουρου τόνισε ότι όταν έρθει η ώρα σε δύο ή τρία χρόνια θα υπάρξει σχετική συζήτηση και αφορά το φόρο όταν διακινείται εκτός περιοχής παραγωγής του. Αναφέρθηκε και στο ζήτημα της φέτας που ο όρος είχε δοθεί από προηγούμενες κυβερνήσεις ωστόσο ο κ. Αποστόλου εξήγησε ότι η φέτα είναι μία και συγκεκριμένη και έχει υποχρέωση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να το υπερασπίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.