Ατελείωτες ουρές σε Θεσσαλονική και Λάρισα έξω από τράπεζες (Photos)

Κόντρα στις απαγορεύσεις και τα περιοριστικά μέτρα μεγάλος αριθμός πολιτών στήθηκε στην ουρά έξω από τράπεζες στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα χωρίς ωστόσο να τηρεί τις προβλεπόμενες αποστάσεις. 

Όπως μαρτυράνε και οι εικόνες, οι ουρές είναι μεγάλες αφού δεκάδες πολίτες έτρεξαν από το πρωί για να λάβουν συντάξεις ή να τακτοποιήσουν οφειλές.

Σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος.

Όπως μαρτυρά η παρακάτω εικόνα από τράπεζα στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης κανένα μέτρο προστασίας δεν έχει τηρηθεί από τους πολίτες. 

Πηγή: Status Fm

Συνταξιούχοι βρέθηκαν από το πρωί στα υποκαταστήματα για να λάβουν τις συντάξεις του Απριλίου αλλά και νεότεροι που θέλησαν να εξυπηρετήσουν τους γονείς τους. Δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν συστάσεις στους συγκεντρωθέντες να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, με τους πολίτες -όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι- να συμμορφώνονται.

Με ουρές έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα ξεκίνησε η εβδομάδα και στην πόλη της Λάρισας.

Παράλληλα, πολίτες ανέμεναν υπομονετικά και έξω από το Ταχυδρομείο Λάρισας, αλλά και σε υποκαταστήματα εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.