Αχτσιόγλου: «Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων»

«Πυρά» κατά του Γιάννη Βρούτση για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ από την τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου.

«Οι ανακοινώσεις του υπουργείου Εργασίας, για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ για το 2020, είναι απολύτως ανεπαρκείς τόσο για τη στήριξη του τουριστικού κλάδου όσο και για την κάλυψη της ανάγκης για διακοπές που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, το εισόδημα των οποίων μειώθηκε δραστικά με τις επιλογές της κυβέρνησης.

Το υπουργείο Εργασίας αυξάνει μόνο κατά 20 εκ. ευρώ τον προϋπολογισμό του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού και κατά 160.000 τους ωφελούμενους, σε σχέση με πέρυσι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ένα ολιστικό πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού ύψους 700 εκ. ευρώ, το οποίο καλύπτει κλιμακωτά, με εισοδηματικά κριτήρια, έως 2.500.000 πολίτες σε διαμονή και μεταφορά, περιλαμβάνει την επέκταση του μεταφορικού ισοδύναμου και την αναστολή για φέτος του τέλους διαμονής», σημειώνει σε δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου, καταλήγοντας ως εξής:

«Η κυβέρνηση αποδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, κατώτερη των περιστάσεων και πολύ μακριά από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.