Βρετανία: Άγνωστος αφήνει πακέτα με λίρες και κάνει ένα ολόκληρο χωριό να ψάχνεται

Ο άγνωστος που αφήνει πακέτα με λίρες και εξαφανίζεται.

Η εμφάνιση πακέτων που περιέχουν 2.000 λίρες έχει... τρελάνει ένα ολόκληρο χωριό στη Βρετανία, που ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτήν την παράξενη πράξη.

Οι κάτοικοι του Blackhall Colliery προσπαθούν να βρουν τι στο... καλό συμβαίνει, καθώς εδώ και πέντε χρόνια, έχουν εμφανιστεί σε κάθε πιθανό μέρος πακέτα που περιέχουν 2.000 λίρες σε χαρτονομίσματα των είκοσι. Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί 12 φορές τα τελευταία πέντε χρόνια, με τα πακέτα να αφήνονται σε προσβάσιμα μέρη και τους αστυνομικούς να ψάχνουν, αλλά να μη βρίσκουν, τον... ιθύνοντα νου.

Μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι που βρίσκουν τα πακέτα συνηθίζουν να ειδοποιούν την αστυνομία, η οποία περιμένει για μερικές ημέρες, μήπως και τα... αναζητήσει κάποιος. Μερικοί θεωρούν ότι πρόκειται για ενέργεια ενός προσώπου που (προφανώς) και έχει αρκετά χρήματα στην κατοχή του και τα μοιράζει για καλό σκοπό. Ο... άγνωστος που έχει τρελάνει ένα ολόκληρο χωριό, έχει μετονομαστεί σε «Καλός Σαμαρείτης», ή «Άγιος Βασίλης του Blackhall», την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας για τον κάτοχο των χρημάτων συνεχίζονται, δίχως κάποιο αποτέλεσμα... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.