Βρετανία: Αυτή είναι η τελική λίστα για την καραντίνα των ταξιδιωτών - Εκτός η Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε η τελική λίστα με τις χώρες από τις οποίες οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στη Βρετανία θα απαιτείται να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Σουηδία και η Πορτογαλία μπήκαν στη «μαύρη λίστα» των Βρετανών και ως εκ τούτου, από τις 10 Ιουλίου, όποιοι ταξιδιώτες επιστρέφουν από ταξίδι στις παραπάνω χώρες θα μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Αντιθέτως, η Ελλάδα, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ισπανία βρίσκονται εκτός καταλόγου. Αυτό σημαίνει πως όσοι ταξιδιώτες από τη Βρετανία επισκεφθούν τη χώρα μας δεν θα χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα επιστρέφοντας στην πατρίδα τους.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου, η Ιρλανδία έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την τακτική της Βρετανίας, ενώ η Σκωτία και η Ουαλία δεν έχουν αποφασίσει αν θα άρουν τους περιορισμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.