Λήξη του Amber Alert

Βρέθηκε ο μικρός Κρίστιαν που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή της Ακρόπολης

Ο Κρίστιαν- Κώστας Λίνγκβιστ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 2/7/2018, στις 00:00 π.μ. και το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει σήμα Amber Alert, βρέθηκε σήμερα Τρίτη να περιφέρεται μόνος του στην περιοχή του Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα, το δελτίο Τύπου από το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

«Στις 3/07/2018 βρέθηκε ο Κρίστιαν-Κώστας (ον) Λίντκβιστ (επ) 12 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 2/07/2018 από την περιοχή της Ακρόπολης, και είναι καλά στην υγεία του.

Χάρη στην ευαισθητοποίηση πολιτών, έπειτα από την ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert», εντοπίστηκε ο ανήλικος να περιφέρεται μόνος του στην περιοχή του Αιγάλεω.

Άμεσα η «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» κινητοποίησε όλες τις διαδικασίες σε συνεργασία με τις Αστυνομικές αρχές, προκειμένου ο Κρίστιαν-Κώστας να βρεθεί και να είναι ασφαλής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Κρίστιαν-Κώστα (ον) Λίντκβιστ (επ) και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.