Διαγκωνίζονται και σπρώχνονται οι υπουργοί ενόψει ανασχηματισμού!

Ένα μεγάλο λάθος του πρωθυπουργού ήταν να ανακοινώσει έμμεσα ανασχηματισμό και να τον διαψεύσει… Γιατί;

Γιατί απλά οι υπουργοί δεν θα χουν μυαλό να κάνουν τη δουλειά τους, άσχετα αν ούτως ή άλλως δεν την έκαναν ήδη. Αν είναι μάλιστα να γίνει τον Ιούλιο, τους έκοψε και τα μπάνια! 

Έτσι λοιπόν τώρα φορτσάρουν επικοινωνιακά, προσπαθούν να φανούν ακόμα πιο χρήσιμοι στην πρωθυπουργική οικογένεια, γυαλίζουν την κυβέρνηση και θυμιατίζουν τα έργα και τις ημέρες της.

Μπορεί να μην έχουν να παινευτούν για τίποτα παρά μόνον για την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και τις απευθείας αναθέσεις ή τα δωράκια προς τα ΜΜΕ, για να μην μιλήσουμε για τις προσλήψεις ημετέρων, αλλά αυτά δεν μπορείς να τα πεις δημόσια.

Όσοι πρέπει να ξέρουν, τα ξέρουν και στηρίζουν ποικιλοτρόπως.

Ο πολύς κόσμος πρέπει να ζει με την εικόνα που διαμορφώνουν τα ΜΜΕ που πριμοδοτούνται δεξιόθεν.

Έτσι και ο Άδωνης Γεωργιάδης που Επενδύσεις και Ανάπτυξη υποσχέθηκε με βάση τον τίτλο του αλλά το μόνο που μπορεί να δείξει προς το παρόν είναι 1-2 εργοστάσια ημετέρων για μάσκες και μια μπουλντόζα που περιμένει κάθιδρη να μπει στο ελληνικό.

Έτσι σήμερα μιλώντας στο OPEN και τι δεν είπε για να δείξει πως θέλει το καλό του κόσμου.

Και αντί με νόμους και πολιτικές αποφάσεις να στηρίξει τον αδύναμο… προσέφερε show καλώντας τις τράπεζες να στηρίξουν τον άνθρωπο και τον επιχειρηματία.

Μια ιδέα θα ήταν και ένα ευχέλαιο που θα αντικαθιστούσε την πολιτική βούληση. 

Εννοείται πως το ταξίδι του πρωθυπουργού συν γυναιξί και τέκνου στο Ισραήλ πήγε θαυμάσια.

Μπορεί να μην το είδατε ακόμα, αλλά το «θα» είναι υπόσχεση από τον υπουργό…

Για τον ανασχηματισμό ο υπουργός των μη επενδύσεων και της μη ανάπτυξης βασίζεται στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους του και αφήνει την απόφαση στον πρωθυπουργό, ταπεινός όπως πάντα, ενώ τα site που πρόσκεινται στην ακροδεξιά πτέρυγα «θάβουν» κυριολεκτικά τον Μητσοτάκη.

Δεν χρειάζεται να μας πει ποιος παίρνει τις αποφάσεις, το ξέραμε από πριν.

Αλλά η κυβέρνηση τα πάει καλά, και αντί να μας πει γιατί τα πάει καλά, τι να πει ο άνθρωπος; Μας αναφέρει τις δημοσκοπήσεις. Αφού προηγείται η ΝΔ όλα καλά, μας είπε, κάτι θα έχουμε κάνει…

Είναι πρώτη φορά πάντως που δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα, ούτε καν αριθμούς…

Εξάλλου για όλα θα φταίει ο κορονοϊός… 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.