Δικαίωση Παύλου Πολάκη για τις υποθέσεις Πουλή και Σταμάτη

Δικαιώθηκε ο Παύλος Πολάκης από την ελληνική Δικαιοσύνη η οποία απεφάνθη πως για την υπόθεση με τον Σταμάτη Πουλή δεν υπήρξε συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς όλα όσα είχε καταγγείλει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας για συγκεκριμένες συμβάσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν αληθή.

Ταυτόχρονα, για την υπόθεση με τη Βίκυ Τσοχατζοπούλου το πρωτόδικο Δικαστήριο επιδίκασε μόνο 2.000 Ευρώ από το 1.000.000 ευρώ που ζητούσε εκείνη, για τις εκφράσεις, «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί».

Σε επικοινωνία  με τον Εμμανουήλ Καπνισάκη, ο οποίος είναι πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ.Πολάκη, δήλωσε πως:

«Τόσο η απόφαση του Εφετείου Αθηνών επί της αγωγής του κυρίου Στ. Πουλή, όσο και η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών επί της αγωγής της κυρίας Β. Τσοχατζοπούλου, δικαίωσαν πολιτικά τον εντολέα μου κ. Παύλο Πολάκη.

Στην περίπτωση του κου. Πουλή, ενώ με την αγωγή ζητείτο αποζημίωση για ηθική βλάβη λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης, το Εφετείο δέχθηκε ότι όσα ανήρτησε στο ‘facebook’ ο πρώην Υπουργός για τον κ. Πουλή σχετικά με τις καταγγελλόμενες συμβάσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν αληθή και δεν στοιχειοθετούσαν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η απόφαση έκρινε ότι ο εντολέας μου υπερέβη το αναγκαίο της θεμιτής κριτικής, καθώς στην ανάρτησή του διαλαμβανόταν η φράση "Ουστ κοπρόσκυλα, στις τρύπες σας. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..."

Στην περίπτωση της κας. Τσοχατζοπούλου, η οποία ζητούσε αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 1.000.000 ευρώ ένεκα επικαλούμενης προσβολής της προσωπικότητάς της από σχετική ανάρτηση του εντολέα μου, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών επεδίκασε το ποσό των 2.000 ευρώ κρίνοντας ότι ο κ. Πολάκης εξύβρισε μεν την ενάγουσα, αναγνωρίζοντας όμως ότι προέβη στην πράξη του αυτή από δικαιολογημένη αγανάκτηση λόγω της προηγηθείσας, άσεμνης, χειρονομίας της κυρίας Τσοχατζοπούλου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.