Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στον Κορυδαλλό

Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος και Τest PAP, θα πραγματοποιείται, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στο χώρο των δημοτικών ιατρείων (Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλατεία Μέμου) του Κορυδαλλού, από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις γυναίκες κατοίκους του δήμου που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικό φορέα υγείας και στις οικονομικά αδύναμες μητέρες. Η δράση υλοποιείται με τη συνεργασία του Τμήματος Προστασίας - Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και της διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, με φορέα υλοποίησης την ΜΥ ΠΕΔΥ-Παιδική Πολυκλινική Πειραιά.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής με τη γραμματεία, στο τηλέφωνο 210 4954814.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.