Εισχωρώντας στα άδυτα του Μπαλόκο

Η FCA έχει δημιουργήσει μια σειρά επεισοδίων που βάζει τον τηλεθεατή στον χώρο της αυτοκίνησης και αυτή τη φορά, το τρίτο επεισόδιο, έχει να κάνει με το κέντρο δοκιμών του Ομίλου, που είναι το Μπαλόκο.

Στις εγκαταστάσεις, χρήση 10 ετών προσομοιώνεται σε πέντε μήνες, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία των συστημάτων και μετά το πρώτο επεισόδιο, που μετέφερε τους τηλεθεατές στο Άριεπλογκ της Σουηδίας και το δεύτερο στην έρημο της Νοτίου Αφρικής, σειρά παίρνει το Μπαλόκο.

Το κέντρο καλύπτει έκταση περίπου έξι τετραγωνικών χιλιομέτρων και δημιουργήθηκε το 1962. Αρχικά περιελάμβανε μια πίστα με την ονομασία Misto Alfa Romeo. Παράλληλα με τα αυτοκίνητα παραγωγής, η Autodelta, το αγωνιστικό τμήμα της Alfa Romeo, εξέλισσε και τα αγωνιστικά.

Σήμερα, το κέντρο διαθέτει 26 πίστες συνολικής απόστασης 80 χιλιομέτρων και 50 διαφορετικά είδη οδοστρώματος. Υπάρχουν όλες οι διαδρομές για την εξέλιξη των νέων οχημάτων και η λειτουργία του είναι 24ωρη, ολοκληρώνοντας περισσότερες από 200.000 ώρες δοκιμών ανά έτος. Αξίζει να τονιστεί πως μέσα σε πέντε μήνες, υπάρχει δυνατότητα προσομοίωσης χρήσης 10 ετών, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αξιοπιστία υλικών, εξαρτημάτων και οχημάτων.

Πηγή: FCA

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.