Κλειστό 10 μέρες το σχολείο

Ελασσόνα: Γιατί δεν θα παρελάσουν οι μαθητές στο χωριό Βερδικούσια

Κλειστό εδώ και 10 ημέρες παραμένει το Δημοτικό Σχολείο στη Βερδικούσια, το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τους μαθητές του αλλά και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Οι κάτοικοι του χωριού και ο σύλλογος διαμαρτύρονται για έλλειψη δασκάλων στην πέμπτη και έκτη τάξη του σχολείου, καθώς και νηπιαγωγού.

Ωστόσο, προς το παρόν ουδείς φαίνεται να δίνει λύση στο πρόβλημα, με αποτέλεσμα η κατάληψη να συνεχίζεται επ’ αόριστον, ενώ οι γονείς εξαπολύουν τα πυρά τους τόσο κατά του δημάρχου Ελασσόνας, όσο και κατά του τοπικού δημοτικού συμβούλου, τους οποίους κατηγορούν για αδράνεια.

Έτσι σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για πρώτη φορά φέτος δεν θα γίνει παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βερδικούσια είναι ένα από τα ελάχιστα χωριά της επαρχίας στο οποίο ζουν και δραστηριοποιούνται πολυμελείς οικογένειες.

Πηγή: onlarissa

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.