Στα Εξάρχεια

Επίθεση των ΜΑΤ στα γραφεία του ΝΑΡ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και μελών του ΝΑΡ (οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να σπάσουν την περιφρούρηση των μελών του ΝΑΡ, που βρίσκονταν μπροστά από τα γραφεία τους στην οδό Κλεισόβης στην πλατεία Κάνιγγος . Ακολούθησε χρήση χημικών και οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν.

Σύμφωνα με παρόντα μέλη της οργάνωσης, η επίθεση της αστυνομίας ήταν απρόκλητη καθώς δεν μεσολάβησε άλλη ένταση μεταξύ των δύο πλευρών. 

Όπως δήλωσε στην «Εφ.Συν.» ο Αντώνης Δραγανίγος, μέλος της κεντρικής συντονιστικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

«Η διμοιρία που ήταν στην οδό Πατούχα και Τζωρτζ τελείως απρόκλητα και χωρίς καμία συζήτηση και ενώ ήξεραν ότι εδώ βρίσκονται τα γραφεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μάς έκανε επίθεση με χημικά και κλομπ, με κίνδυνο να τραυματιστούμε. Περιφρουρούμε τα γραφεία μας για να μην επαναληφθούν τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης και ζητάμε από την κυβέρνηση να πάρει θέση και να αποδοθούν ευθύνες» 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.