Επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωρίδης

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε ομόφωνα «αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον Σύλλογο, να απονείμει στον Σάββα Θεοδωρίδη τον τιμητικό τίτλο του Επίτιμου Προέδρου».

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και στο μέλλον θα φανεί αν θα παραμείνει ενεργός παράγοντας ακολουθώντας τις αποστολές της ομάδας ή αν θα αποτραβηχτεί.

Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ είναι πλέον ο Τάκης Αγραφιώτης, ενώ η ΓΣ έκανε δεκτή τη παραίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς υπάρχουν σύννεφα πάνω από την σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 16/11/2018, η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, κατά την οποία ελήφθησαν ομοφώνως οι κατωτέρω αποφάσεις:1. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1/7/2017 – 30/6/2018. 2. Εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Μώραλης Ιωάννης – Πρόεδρος, Κουντούρης Μιχαήλ - Α’ Αντιπρόεδρος, Αγραφιώτης Δημήτριος - Β’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Μπαταγιάννης Ευάγγελος - Γ’ Αντιπρόεδρος, Βρέντζος Ιωάννης – Μέλος, Θεοδωρακάκης Λεωνίδας – Μέλος, Μπαρμπής Κωνσταντίνος – Μέλος, Μηστριώτης Χρήστος – Μέλος, Νασίκας Ανδρέας – Μέλος, Παύλου Γεώργιος – Μέλος. 3. Αποφασίσθηκε η μείωση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 60.000.000 ευρώ με συμψηφισμό ισόποσων σωρευμένων ζημιών αυτής (ήτοι μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από το ποσό των 65.430.000 ευρώ, στο οποίο ανέρχεται σήμερα, στο ποσό των 5.430.000 ευρώ) με σκοπό την αποκατάσταση του λόγου ιδίων κεφαλαίων και μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, σε συμμόρφωση με τις κείμενες διατάξεις, μέσω της ακύρωσης 150.000.000 ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ εκάστη (ήτοι από 163.575.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ σε 13.575.000 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ) κατά το λόγο συμμετοχής εκάστου μετόχου. 4. Η Γενική Συνέλευση των μετόχων αποφάσισε, ομοφώνως, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον Σύλλογο, να απονείμει στον Σάββα Θεοδωρίδη τον τιμητικό τίτλο του Επίτιμου Προέδρου». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.