ΕΠΟ: Επικυρώθηκαν οι εκλογές στις 23 Νοεμβρίου - Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την πρόσκληση και την ημερήσια διάταξη των θεμάτων της Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης της ομοσπονδίας στις 23 Νοεμβρίου, η οποία θα λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ γνωστοποιήθηκε η σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε την πρόσκληση και την ημερήσια διάταξη των θεμάτων της Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., η οποία έχει προγραμματισθεί να συγκληθεί στις 23 Νοεμβρίου 2020, στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη. Γνωστοποιήθηκε επίσης η σύνθεση της νεοεκλεγείσας Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. Τακτικοί: Ηλίας Γιαρένης (Πρόεδρος), Αντώνιος Μελισσινός (Αναπληρωτής Πρόεδρος), Δήμητρα Μπάτρη, Δήμητρα Ιωάννα Κόσινα, Χρήστος Παπακώστας. Αναπληρωματικοί: Χριστίνα Πουρνάρα, Σοφία Λιγνού, Αποστολίνα Παντελίδου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.