Τι απαντά το υπουργείο

Ερώτηση Νικολόπουλου για ενδεχόμενη άρση ασυλίας του Άδωνι

Ερώτηση προς το υπουργείο Δικαιοσύνης με θέμα "Συντρέχουν λόγοι ασυλίας του κ. Άδωνι Γεωργιάδη;" κατέθεσε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Οι αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο της Novartis έχουν κινήσει τις διαδικασίες ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ένα από τους βαθιά εμπλεκόμενους είναι και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, κατά την οποία ζητούσε απαντήσεις για το εάν συντρέχουν λόγοι άρσης της ασυλίας του Άδωνι Γδεωργιάδη.

Το υπουργείο από πλευράς του, απαντά ότι η έρευνα βρίσκεται στο στάδιο της προδικασίας και διεξάγεται χωρίς δημοσιότητα και ότι η κρίση για την άρση της εκάστοτε ασυλίας δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του υπουργείου, αλλά του κοινοβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.