Εurohoops Academy: Παρουσία γιατρού στο Eurohoops Dome για τη χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων

Η Εurohoops Academy εξασφάλισε την παρουσία γιατρού από το Πράξις Υγείας στο Eurohoops Dome την Παρασκευή 05/06 και το Σάββατο 06/06, για τη διευκόλυνση των αθλητών που επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται με τη σχολαστική τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς, τη γγΑ και το Υπουργείο Υγείας.

Όλοι οι αθλητές άνω των 13 ετών, καθώς και όσοι αθλητές κάτω των 13 ετών έχουν δελτίο αθλητή, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την απαραίτητη ιατρική βεβαίωση (από γενικό ιατρό, παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο και συναφείς ειδικότητες σύμφωνα με την ενημέρωση της γγΑ και του υπουργείου Υγείας), όπως και το έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου για να ξεκινήσουν ξανά τις προπονήσεις.

Για τη διευκόλυνση των αθλητών της, η Εurohoops Academy εξασφάλισε την παρουσία γιατρού από το Πράξις Υγείας στο Eurohoops Dome την Παρασκευή 05/06 17.30 – 19.30 και το Σάββατο 06/06 12.00 – 14.30 με χρέωση 15 ευρώ ανά αθλητή.

Πριν από κάθε προπόνηση οι αθλητές πρέπει να ενημερώνουν για την παρουσία τους και την κατάσταση της υγείας τους μέσω e-mail στη διεύθυνση: academy@eurohoops.net ή τηλεφωνικά/SMS στα τηλέφωνα: 6976 657 584/ 210 800 2957

πηγή: Eurohoops.net

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.