Ευρωπαϊκοί ουραγοί στις έξτρα δαπάνες για τον κορονοϊό

Δεύτερη, αλλά από το... τέλος έρχεται η η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών μελών του ΟΟΣΑ στις επιπλέον δαπάνες για την Υγεία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Στο σχετικό πίνακα, παρατηρούμε η χώρα μας βρίσκεται στη λίστα μόνο πάνω από τη Λετονία, με επιπρόθετα έξοδα για τον κορονοϊό μόλις 30 ευρώ ανά κάτοικο.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο με 446 ευρώ ανά κάτοικο και σε απόσταση, η δεύτερη Γερμανία με 302. Δείτε το σχετικό πίνακα:

Σημειώνεται ότι τα ποσά αυτά προκύπτουν από τις επίσημες ανακοινώσεις των κυβερνήσεων των κρατών και δεν συμπεριλαμβάνουν ποσά από δωρητές και ιδιώτες.

Κι όλα αυτά όταν όλο το καλοκαίρι και την άνοιξη κάποιοι στη χώρα μας αυτοθαυμάζονταν και έδιναν συνεντεύξεις για το greek success story αντί να δουλεύουν πυρετωδώς για να αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.