Φ. Γεννηματά: Στηρίζουμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ασθενέστερους

Οι τροπολογίες «δίνουν την ευκαιρία να γίνει πράξη ο ακατάσχετος επιχειρηματικός τραπεζικός λογαριασμός», ανέφερε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη με συνέπεια στην πράξη και όχι στα λόγια, στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και προστατεύει τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στις τροπολογίες που κατέθεσε σήμερα η Δημοκρατική Συμπαράταξη, για τον ακατάσχετο επιχειρηματικό λογαριασμό και την προστασία από τις κατασχέσεις των προνοιακών, αναπηρικών, οικογενειακών επιδομάτων και βοηθημάτων.

Οι τροπολογίες «δίνουν την ευκαιρία να γίνει πράξη ο ακατάσχετος επιχειρηματικός τραπεζικός λογαριασμός και να κατοχυρωθεί η προστασία από τις κατασχέσεις των προνοιακών, αναπηρικών, οικογενειακών επιδομάτων και βοηθημάτων» προσέθεσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και κατέληξε:

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να αποδείξει ότι είναι στοιχειωδώς συνεπής με τις διακηρύξεις της υιοθετώντας τις προτάσεις μας, αποδεχόμενη τις τροπολογίες στην Βουλή. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε για μια ακόμη φορά την πλήρη εξαπάτηση του ελληνικού λαού».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.