Φίλια «πυρά» από Τράγκα για τη σύζυγο του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Το γεγονός πως η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, είναι «πανταχού παρούσα», σχολιάστηκε ακόμη και από τον «γαλάζιο» δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπληρώνει επτά μήνες ως πρωθυπουργός, δίνοντας εκατοντάδες δικαιώματα για σφοδρή κριτική, τόσο για τον τρόπο με τον οποίον η κυβέρνησή του διαχειρίζεται (;) τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και τα εντός συνόρων θέματα. Πέραν τούτου, στο «μικροσκόπιο» έχει μπει πολλές φορές και η παρουσία της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, η οποία φροντίζει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη. 

Το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα (αρκετά ομολογουμένως) ταξίδια του στο εξωτερικό, αλλά και σε αυτά εντός Ελλάδος, έχει σχεδόν πάντα δίπλα του τη σύζυγό του, αλλά και τον ρόλο της στις κρατικές υποθέσεις δεν έχουν αναδειχθεί μόνο από το Documento. Αντιθέτως, κριτική ασκείται, έστω και εμμέσως και από έναν «γαλάζιο» δημοσιογράφο, όπως ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος σίγουρα δεν τα σκέπτεται όλα αυτά μόνος του. Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί κινείται σε έναν κύκλο που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια.

Σε κείμενό του στο crashonline.gr, ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τη Μαρέβα» και πως «Δεν υπήρξε πρωθυπουργός στο παρελθόν που να έχει τόσο κοντά του τη σύζυγό του. Εννοούμε στις επίσημες επαφές, πολιτικές, διπλωματικές, οικονομικές κλπ». 

Στη συνέχεια τονίζεται μεν πως: «Δεν είναι κακό αλλά είναι ασυνήθιστο», ωστόσο: «Οπωσδήποτε προκαλεί κους κους. Δεν είναι κακό το κους κους αλλά η καθημερινή εικόνα της συζύγου, που φτάνει να είναι μαζί του ακόμη και στις επαφές του με μητροπολίτες είναι σπάνια και κακά τα ψέματα κουβεντιάζεται. Λένε ας πούμε πόσο τον επηρεάζει η κα Μαρέβα στις πολιτικές αποφάσεις; Πόσο βαθιά χώνεται στις οικονομικές επιλογές, στις διεθνείς σχέσεις;», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο που τονίζει πως... η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι παντού: «Είναι στα ταξίδια, είναι στο Λευκό Οίκο, είναι στο Μπάκιγχαμ, είναι στο παλάτι του Ριάντ, είναι στα Ηλύσια Πεδία, είναι στο ΝΑΤΟ, είναι στις Βρυξέλλες, είναι στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών...»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.