«Η επένδυση προχωράει»

Φλαμπουράρης για επένδυση στο Ελληνικό: Οι «Κασσάνδρες» διαψεύστηκαν

Η επένδυση στο Ελληνικό προχωράει, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος σημειώνει πως «για μία ακόμη φορά οι "Κασσάνδρες» διαψεύστηκαν"».

Ο κ. Φλαμπουράρης υπογραμμίζει πως τον δρόμο για την υλοποίηση της επένδυσης άνοιξαν, αφενός η προχθεσινή απόφαση της Επιτροπής Ενστάσεων ότι δεν αποτελούν δασική έκταση τα 37 στρέμματα, αφετέρου η έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Στην ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας τονίζεται ότι το ΚΑΣ χαρακτηρίζει ως αρχαιολογικό χώρο ένα μικρό τμήμα μόλις 280 στρεμμάτων, επί συνόλου 6.500.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.