Προτεραιότητα οι συνθήκες

Γαβρόγλου: 45% αύξηση του προϋπολογισμού των ΑΕΙ

«Πρώτη μας προτεραιότητα να κανονικοποιήσουμε τις συνθήκες στα Πανεπιστήμια και τις φοιτητικές εστίες» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας στη Βουλή, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Σταύρου Τάσσου.

«Για πρώτη φορά φέτος ο προϋπολογισμός των Πανεπιστημίων αυξήθηκε κατά 45%» τόνισε ο Κώστας Γαβρόγλου και πρόσθεσε αναφορικά με την αύξηση των κονδυλίων για το στεγαστικό επίδομα φοιτητών:

«Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα 47 εκατ. ευρώ που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό για το στεγαστικό επίδομα των φοιτητών, αποτελούν ενδείξεις ότι βγαίνουμε από ένα δύσκολο οικονομικό πλαίσιο».

Ο υπουργός Παιδείας κατέληξε επισημαίνοντας πως πρώτη προτεραιότητα του υπουργείου είναι η κανονικοποίηση των συνθηκών στα Πανεπιστήμια και τις φοιτητικές εστίες. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.