Γιατί είναι κακή ιδέα να μαγειρεύεις με αλουμινόχαρτο;

Ολοι έχουμε μαγειρέψει ένα πιάτο σε αλουμινόχαρτο. Ωστόσο, αυτή η πρακτική δεν είναι σωστή, συμβουλεύουν οι ειδικοί και επισημαίνουν ότι εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η επιστήμονας Ghada Bassioni του Πανεπιστημίου Ain Shams του Καϊρου. Σε ένα άρθρο στο σάιτ The Conversation, η ειδικός εξήγησε τη μελέτη της και τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε με τους συναδέλφους της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Runnfun.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.