Γιατί ο Κικίλιας διόρισε Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Υγείας τον αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ, Παναγιώτη Στάθη

Έκπληξη και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η πρόταση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια προς τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής να τοποθετήσει στη θέση της διοίκησης της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας τον αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτη Στάθη

Η απορία, που αναζητεί επίμονα μια απάντηση, είναι τι σχέση μπορεί να έχει ένας πρώην αστυνομικός με τη διοίκηση μιας υγειονομικής περιφέρειας, που το κύριο μέλημά της είναι η επίλυση ζητημάτων υγείας.

Συγκεκριμένα, τα πρόσωπα που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, τα οποία προτείνονται στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να αναλάβουν τη διοίκηση των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, είναι:

- Παναγιώτης Στάθης, ως διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής

- Χρήστος Ροϊλός, ως διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου

- Γεώργιος Τοπαλίδης, ως διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας

- Δημήτριος Τσαλικάκης, ως διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης

- Φώτης Σερέτης, ως διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

- Ιωάννης Καρβέλης, ως διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας

- Ελένη Μπορμπουδάκη, ως διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Πηγή: left.gr / Αυγή

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.