Γιώργος Βασιλειάδης: «Super League με 10 ομάδες», στο Documento που κυκλοφορεί

Την άποψη ότι η πρώτη κατηγορία πρέπει να έχει δέκα ομάδες για να είναι οικονομικά βιώσιμες, εξέφρασε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνέντευξή του στο Documento.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι στη Football League πρέπει να μετέχουν και οι λεγόμενες δεύτερες ομάδες των ΠΑΕ της Super League που έχουν τη δυνατότητα να τις συντηρήσουν. «Δεν μπορούμε να ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα γνωρίζοντας ότι κάποιες ομάδες ενδέχεται στην πορεία να μην αντέξουν οικονομικά. Η μικρότερη ζημιά είναι να σταματήσουν να αγωνίζονται. Η μεγαλύτερη είναι να προσπαθούν να επιβιώσουν με άλλους τρόπους», σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, τη διαφθορά, τις σκιές στο ποδόσφαιρο, τον εναγκαλισμό της ΕΠΟ με την διαιτησία και επεσήμανε ότι βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο Documento που κυκλοφορεί.
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.