Γρηγορία και Σταματίνα στην Αυστραλία!

Οι φωτεινοί σηματοδότες, οι γνωστοί μας Σταμάτης και Γρηγόρης, γίνονται ...γυναίκες στην Αυστραλία, σε μια προσπάθεια "ισότητας" των δυο φύλων ακόμα και στα ...φανάρια!

Σύμφωνα με διεθνή μέσα που μεταδίδουν την είδηση, οι φωτεινοί σηματοδότες στην Μελβούρνη ξεκίνησαν να φοράνε ...φουστάνια, διότι όπως λένε ακόμα και οι υπουργοί της χώρας ο σεξισμός κρύβεται στις λεπτομέρειες και αν είναι να καταπολεμηθεί, πρέπει να καταπολεμηθεί σε όλους τους τομείς.

Οι γυναίκες αποτελούν το 50% του πληθυσμού, ισχυρίζονται οι Αυστραλοί και γι αυτό πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Ακόμα και αν αυτό αφορά τα ...φανάρια στους δρόμους!

Και μπορεί η κίνηση να αφορά μερικούς μόνο σηματοδότες για αρχή, ωστόσο τα "φουστάνια" αναμένεται να φορεθούν σε πολλούς ακόμα, ώστε να υπάρξει ισότητα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.