Η ΕΣΗΕΑ διοργανώνει συνέδριο για τη βία κατά των γυναικών

Συνέδριο με θέμα «Οι Γυναίκες μπροστά - Η βία κατά των γυναικών ανασταλτικός παράγοντας για την συμμετοχή τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων», οργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων και τον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Βίας κατά των Γυναικών, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ώρα 10:00-15:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γεώργιος Καράντζας» της ΕΣΗΕΑ(Ακαδημίας 20,1ος όροφος).

Η βία κατά των γυναικών αποτελεί έγκλημα, παραβίαση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όνειδος για όλες τις κοινωνίες. Δυστυχώς, χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη τόσο από την Πολιτεία όσο και σε ατομικό επίπεδο. Έως τότε πρωταρχικό μας καθήκον είναι να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο και πάνω από όλα να τραβήξουμε την κουρτίνα της σιωπής και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.