Η ΕΥΔΑΠ στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας, Ιερώνυμο Β’, στο πλαίσιο της στήριξης που παρέχει η ΕΥΔΑΠ στις κοινωνικές δομές της Εκκλησίας, είχαν σήμερα Τρίτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ύδρευσης, Ιωάννης Μπενίσης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Βαφειάδης στο Συνοδικό Μέγαρο, στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη.

Η ΕΥΔΑΠ συνδράμει τις κοινωνικές δομές της Εκκλησίας, μέσω της χορήγησης του Φιλανθρωπικού Τιμολογίου. Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν απόφασης της Εταιρείας, παρέχεται φιλανθρωπικό τιμολόγιο, χαμηλής χρέωσης, σε 144 συνδέσεις ύδρευσης που εξυπηρετούν 124 ιδρύματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Με την παροχή φιλανθρωπικών τιμολογίων σε ευαίσθητες κοινωνικά δομές, η ΕΥΔΑΠ στέκεται αρωγός και συνεχίζει τη συστηματική στήριξη κοινωφελών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες δυσκολίες που υπάρχουν στην παρούσα οικονομική κατάσταση.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας, ενώ τόνισε πως το ποσό που εξοικονομείται είναι πολύ σημαντικό και θα μπορέσει η Εκκλησία να ενισχύσει τις κοινωνικές της δομές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Ιωάννης Μπενίσης, δήλωσε: «Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό απολύτως αναγκαίο για κάθε έμβιο ον και πρόθεση της ΕΥΔΑΠ είναι να μην το στερείται κανείς συμπολίτης μας που βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία, εκτός από το Κοινωνικό Τιμολόγιο, έχει θεσπίσει το Φιλανθρωπικό Τιμολόγιο και θέλοντας να διευκολύνει το σημαντικό κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, αποφάσισε να εντάξει σε αυτό το σύνολο των κοινωνικών δομών της. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχει στη διάθεσή της περισσότερους πόρους για να υποστηρίξει το έργο της. Η ΕΥΔΑΠ θα είναι πάντα αρωγός ανάλογων προσπαθειών». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.