Η Ford προάγει με drone την ασφάλεια των εργαζομένων

Η εταιρεία αντικατέστησε τις σκαλωσιές με drone, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο πιο ασφαλή τη ζωή των εργαζομένων της.

Τη δυνατότητα να κάνει πιο ασφαλή τη ζωή στους εργαζόμενούς της, παρείχε η Ford. Αυτό έγινε με drones, με τα οποία οι εργαζόμενοι μπορούν πλέον να εξετάζουν και να επιθεωρούν τον βαρύ εξοπλισμό του εργοστασίου.

Παλαιότερα, οι υπάλληλοι χρησιμοποιούσαν σκαλωσιές και επεκτεινόμενες πλατφόρμες και για την όλη διαδικασία απαιτούνταν 12 ώρες. Με τα drones, όμως, ο χρόνος έχει μειωθεί στο ελάχιστο, μόλις 12 λεπτά, ενώ οι εργαζόμενοι δεν κινδυνεύουν από το να τους συμβεί κάποιο ατύχημα.

Με αυτόν τον τρόπο, η μονάδα παραγωγής μπορεί να επιθεωρηθεί σε μόλις μία ημέρα, με τα drones να εξετάζουν με ασφάλεια ανυψωτικά μηχανήματα, δίκτυα σωλήνων, αγωγών και τμήματα της οροφής στο εργοστάσιο κινητήρων της εταιρίας στο Ντάγκεναμ.

Πηγή: Ford

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.