Καλύτερο χειμερινό ελαστικό το Goodyear UltraGrip Performance+

Το περιοδικό Auto Motor und Sport αξιολόγησε το νέο Goodyear UltraGrip Performance+ ως το καλύτερο ελαστικό στην πρώτη του δοκιμή χειμερινών ελαστικών της χρονιάς.

Το χειμερινό ελαστικό διαπιστώθηκε πως παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε χιονισμένες επιφάνειες όσο και σε στροφές με βρεγμένο οδόστρωμα. Αντεπεξέρχεται καλά στις χιονισμένες και βρεγμένες επιφάνειες του δρόμου, έχει καλή απόδοση κατά το φρενάρισμα σε στεγνές, διαθέτοντας, μάλιστα, μια ισορροπημένη αλληλεπίδραση με το ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικού ελέγχου (VDC).

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρώσει βαθμολογία 8,9/10 και να αναδειχτεί νικητής των δοκιμών.

Το περιοδικό πραγματοποίησε δοκιμές σε 11 ελαστικά χρησιμοποιώντας ένα Volkswagen T-Roc σε πίστες των Ιβάλο και Βορείου Γερμανίας. Εκεί δοκιμάστηκαν διάφορες πτυχές του ελαστικού, όπως το φρενάρισμα, η υδροπλάνηση, ο χειρισμός, η αλλαγή λωρίδων και ο θόρυβος. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν πέντε δοκιμές σε χιόνι και άλλες 12 σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες, με το UltraGrip Performance+ να συγκεντρώνει βαθμολογία 9,7/10.

Πηγή: Goodyear

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.