«Καρφιά» Ραγκούση κατά κυβέρνησης: Γνώριζαν ότι έπρεπε να κλείσουν οι εκκλησίες!

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με την καθυστέρηση απόφασης για το κλείσιμο των εκκλησιών. 

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, αναρωτιέται σε έντονο ύφος «ποιός έχει την ευθύνη» για την σημαντική και καθυστέρηση  των αποφάσεων και σημειώνει πως «προχθές Κυριακή 15 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα, δεκάδες εκατοντάδες εκκλησιαστικές λειτουργίες μετατράπηκαν ουσιαστικά σε υγειονομικές βόμβες στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, ιδίως για τις ευπαθείς ομάδες».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Αφού όπως αποδεικνύεται η κυβέρνηση γνώριζε πως οι Εκκλησίες έπρεπε να κλείσουν, γιατί δεν τις έκλεισε από την αρχή και πριν γίνει το κακό στη δημόσια υγεία ;

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη που προχθές Κυριακή 15 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα, δεκάδες εκατοντάδες εκκλησιαστικές λειτουργίες μετατράπηκαν ουσιαστικά σε υγειονομικές βόμβες στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, ιδίως για τις ευπαθείς ομάδες και ενώ :

-στις 11 Μαρτίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε κηρύξει τον κορωνοιό ως πανδημία,

-στην Ελλάδα μέχρι το Σάββατο 14 Μαρτίου, είχε, μεταξύ των άλλων, αποφασιστεί το κλείσιμο των σχολείων, των κινηματογράφων, των εστιατορίων, μέχρι και των παραλιών;

Γιατί η παύση των εκκλησιαστικών λειτουργιών αποφασίστηκε μόλις τη Δευτέρα 16 Μαρτίου ;

Ποιός έχει την τεράστια ευθύνη που οι ξεκάθαρες αποφάσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν λήφθηκαν ούτε άμεσα, ούτε έγκαιρα;»

Αφού όπως αποδεικνύεται η κυβέρνηση γνώριζε πως οι Εκκλησίες έπρεπε να κλείσουν, γιατί ενώ μπορούσε δεν τις έκλεισε από...

Gepostet von Giannis Ragkousis am Montag, 16. März 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.