Κλείνει ο «Φιλελεύθερος» του Μαυρίδη

Έπειτα από τρία χρόνια, η εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη «κατεβάζει ρολά», με το τελευταίο της φύλλο να κυκλοφορεί το προσεχές Σάββατο, όπως έγινε γνωστό.

Η εβδομαδιαία εφημερίδα, η οποία πρόσκειτο στον φιλελεύθερο / κεντροδεξιό χώρο αναστέλλει τη λειτουργία της, με τη διοίκηση να επικαλείται οικονομικές δυσχέρειες πίσω από την εν λόγω απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Άνοιξη, η εφημερίδα έλαβε ένα ποσό που πλησίαζε εκείνο της «Καθημερινής» του Σαββάτου από την... περιβόητη «λίστα Πέτσα»από την οποία το Documento και το «Κουτί της Πανδώρας» αποκλείστηκαν σκανδαλωδώς.

Ο Φιλελεύθερος του Θανάση Μαυρίδη, ξεκίνησε ως καθημερινή έκδοση αλλά από το 2019 μετατράπηκε σε εβδομαδιαία. Μεταξύ άλλων, στο ενεργητικό του, κατέγραψε, και το «βάπτισμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη ως «Μωυσή». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.