Κοντοζαμάνης για 6η δόση εμβολίου: «Το ζήτημα συσχετίζεται με τη διαθεσιμότητα των ειδικών συριγγών»

Στη συσχέτιση της εξαγωγής έκτης δόσης από τα φιαλίδια των εμβολίων με την προμήθεια ειδικών συριγγών προχώρησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο αν. υπουργός Υγείας, εγείροντας ερωτηματικά για το κατά πόσο η κυβέρνηση έχει προβεί στις ανάλογες παραγγελίες.

Κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Πουλά, σε σχέση με την έκτη δόση του εμβολίου που έχει εγκρίνει πλέον και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης υποστήριξε πως «το ζήτημα συσχετίζεται με τη διαθεσιμότητα των ειδικών συριγγών τις οποίες έχουμε στη διάθεσή μας».

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι μπορεί η έγκριση για εξαγωγή έκτης δόσης να αποτελεί γεγονός, όμως, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετικό ερώτημα, έβαλε στην εξίσωση το ζήτημα των ειδικών συριγγών, προκαλώντας το ερώτημα αν η κυβέρνηση έχει μεριμνήσει για την παραλαβή του ειδικού σκεύους για να μην υπάρχει απώλεια δόσεων.

Κατά τις πληροφορίες του documentonews.gr, σχετικές απαντήσεις θα δοθούν κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία του εμβολιασμού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.