Κορονοϊός-Ηλεία: Αγόρασαν υλικά προστασίας από τον... χασάπη της γειτονιάς (Έγγραφο)

Υγειονομικό υλικό από τον χασάπη της γειτονιάς αγόρασε επίσημα η Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου Ηλείας , προκειμένου να προστατευτεί το προσωπικό καθαριότητας από την πανδημία του Covid 19 !

Η σουρεαλιστική απόφαση περιγράφεται με λεπτομέρειες σε έγγραφο (ΑΔΑ: ΩΩΑΚΩ17-ΠΔΨ) που βρίσκεται αναρτημένο στη Διαύγεια και αποδεικνύει ότι στην Ηλεία του παραλογισμού , μπορεί ακόμη κι ένα κρεοπωλείο , εκτός από κοκορέτσια , λουκάνικα και συκωτάκια … να πωλεί και να εφοδιάζει με υγειονομικό υλικό προστασίας , μια υπηρεσία και μάλιστα με απευθείας ανάθεση!

«Αναθέτουμε απευθείας στον οικονομικό φορέα με την επωνυμία «AΦΟΙ ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.» Εμπόριο νωπών κρεάτων κ.λ.π (Δ/νση: Κουρτίου 9, ΤΚ 27131 Πύργος, με Α.Φ.Μ. 082153941 Δ.Ο.Υ.: Πύργου), την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΠ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ SARS-CO V-2. Η συνολική αξία της ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό των 2.852,44 € περιλαμβανομένου ΦΠΑ 6% και 24% ανά είδος (σύμφωνα με την κατατεθειμένη Προσφορά).» – αναφέρει το σχετικό έγγραφο ενώ πιο κάτω προσδιορίζει με ακρίβεια την αγορά του υγειονομικού υλικού που αγοράστηκε από το κρεοπωλείο του Πύργου !

- 50 τεμ. ολόσωμων φορμών εργασίας με αξία έκαστης 22,00 € (με συνολική αξία 1.364,00 €,συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

- 120 κουτιά των 100 τεμ. έκαστο, ποδονάρια μιας χρήσης με αξία έκαστου 3,20 € (με συνολική αξια 407,04 €,συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 6 %)

- 50 τεμ. γυαλιών προστασίας(εργασίας) με αξία έκαστου 6,50 € (με συνολική αξια 403,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

- 160 κουτιά των 100 τεμ. έκαστο, γάντια μιας χρήσης με αξία έκαστου 4,00 € (με συνολική αξια 678,40 €,συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 6%)

Σημειώνεται ότι στην επίσημη δραστηριότητα της εν λόγω εταιρεία , όπως φαίνεται επίσημα στο ΓΕΜΗ , δεν υπάρχει πουθενά το αντικείμενο της πώλησης προστατευτικών μασκών , φορμών , γαντιών η άλλων υλικών υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά μόνο η εμπορία αλλαντικών, τυροκομικών κλπ ειδών εμπορία νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων , λαχανικών , ιχθύων , ειδών παντοπωλείου και τροφίμων.

Πηγή apokalypseis.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.