Κορρές: Εξαγόρασε την CALDERDALE Trading έναντι 120 χιλ. ευρώ

Την απόκτηση του 100% των μετοχών της CALDERDALE Trading Ltd, μητρικής εταιρείας της Backyard Design ΙΚΕ, η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Κορρές ΑΕ, έναντι τιμήματος 120 χιλιάδων ευρώ, ανακοίνωσε η εταιρεία Κορρές ΑΕ.

Η BackYard Design δραστηριοποιείται στον τομέα του branding, σχεδιασμού εταιρικής εικόνας, εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας, graphic & industrial design, merchandising unit design, store design, product packaging, web design, παραγωγή εταιρικών, προϊοντικών, εκπαιδευτικών και διαφημιστικών βίντεο και συναφών δραστηριοτήτων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ΚΟΡΡΕΣ AE προχωρά στην ενίσχυση των εξαγοραζόμενων εταιρειών με αύξηση κεφαλαίου 2,8 εκατ. ευρώ, προκειμένου να διασφαλίσει την παροχή των παραπάνω εξειδικευμένων υπηρεσιών ανά γεωγραφική περιοχή ανάπτυξης, την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, την αγορά της Βορείου Αμερικής, την αγορά της Λατινικής Αμερικής, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Avon. Με την υλοποίηση της επένδυσης αυτής, η εταιρεία Κορρές ΑΕ προχωράει σε περαιτέρω καθετοποίηση των λειτουργιών της και διασφάλιση, παγκοσμίως, συνεπούς εταιρικής και προϊοντικής εικόνας και επικοινωνίας, στρατηγικό συστατικό της επιτυχημένης πορείας της. Με την επενδυτική αυτή κίνηση επιτυγχάνονται σημαντικά οφέλη εξοικονόμησης κόστους, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών σε συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.