Κρήτη: Με προβλήματα η συγκοινωνία, λόγω έργων στον εθνικό οδικό άξονα

Οδικά έργα ξεκινούν τη Δευτέρα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης από τον από τον κόμβο Ταυρωνίτη έως και τον Κόμβο Κολυμβαρίου, στα Χανιά και οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Συντήρηση καταστρώματος Π.Ο.Ε. 94 στα διοικητικά όρια Δήμου Χανίων-Πλατανιά», με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, μπαίνουν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης που θα ισχύουν από τις 7 το πρωί της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου έως και τις 7 το πρωί της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, από την 07.00 ώρα της 25.01.2021 έως και την 07:00 ώρα της 27.01.2021, για τις ανάγκες εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος και υλοποίησης του εν λόγω έργου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Ταυρωνίτη έως και τον Κόμβο Κολυμβαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων θα εκτρέπεται- διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου και κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισσάμου.

Πηγή: Νέα Κρήτη

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.