Κριτική Αντώναρου στην κυβέρνηση «που δήθεν κόπτεται για τις επιχειρήσεις εστίασης»

Μια διαφορετική διάσταση δίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος ασκώντας παράλληλα κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.  

Όπως αναφέρει, εδώ κάνουμε «δοσοποίηση» των οφειλών προς το Δημόσιο που ούτως ή άλλως κανείς δεν έχει να πληρώσει, ενώ η κυβέρνηση δεν κάνει το αυτονόητο, τη μείωση δηλαδή του ΦΠΑ στην εστίαση.

Τι γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Μετά τη Γερμανία να και η πολύ μικρότερη Αυστρία που μειώνει, και μάλιστα δραστικά, τον ΦΠΑ. Και ειδικά στην εστίαση απο 10 σε 5% για τα τρόφιμα και από 20 σε 5% για όλα τα ποτά και αναψυκτικά. Η δική μας κυβέρνηση που δήθεν κόπτεται για τη σωτηρία των επιχειρήσεων εστίασης, περί άλλα (ανόητα) τυρβάζει!

Αυτά ενδιαφέρουν τον κόσμο της δουλειάς και όχι η "δοσοποίηση" των οφειλών προς το Δημόσιο ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΚΑ ΕΙΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!»

Μετά τη Γερμανία να και η πολύ μικρότερη Αυστρία που μειώνει, και μάλιστα δραστικά, τον ΦΠΑ. Και ειδικά στην εστίαση απο...

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 30. Juni 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.