Κρυφές κάμερες στην ΕΠΟ

Όπως ανακοίνωσε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή υπήρχε μηχανισμός παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου της ομοσπονδίας, το οποίο δεν λειτουργούσε αλλά και κρυφές κάμερες στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που λειτουργούσαν.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Όπως ανακοίνωσε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή υπήρχε μηχανισμός παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου της ομοσπονδίας, το οποίο δεν λειτουργούσε αλλά και κρυφές κάμερες στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που λειτουργούσαν. Αυτό σημαίνει ότι όποιος είχε δώσει εντολή να τοποθετηθούν οι κάμερες γνώριζε τι συζητούσαν κάθε μέρα τα μέλη της ΚΕΔ Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης! Η ΠΔΕ κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα για τους υπεύθυνους της εγκατάστασης των μηχανισμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος γνωστοποίησε στα μέλη της ΠΔΕ το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ.

Βάσει του επίσημου πορίσματος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποδομής μη λειτουργούσας εγκατάστασης παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου και η ύπαρξη δύο ραντάρ συναγερμού με ισάριθμες κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Η ΠΔΕ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα, να κατατεθεί αμέσως μήνυση στην Εισαγγελία και να διενεργηθεί άμεσα εσωτερικός έλεγχος στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ».

Αναλυτικά το πόρισμα:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.