Κυβερνητική πρόκληση στην Ηλεία: Προσλαμβάνουν γιατρούς Πυρηνικής Ιατρικής σε τμήμα που δεν υπάρχει!

Συνεχίζει να προκαλεί και να κοροϊδεύει χωρίς ντροπή, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τους κατοίκους της πολύπαθης από τις φυσικές καταστροφές Ηλείας.

Όπως έγινε γνωστό , την ώρα που τα νοσοκομεία του νομού υπολειτουργούν λόγω των σοβαρότατων ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με υπουργική απόφαση προσλαμβάνουν γιατρούς σε ανύπαρκτο τμήμα!

Την απίστευτη αποκάλυψη – καταγγελία έκανε επίσημα το Τμήμα Υγείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι με πρόσφατη (10-09-2020) Υπουργική Απόφαση προκηρύσσονται δύο θέσεις επικουρικών γιατρών με ειδικότητα Πυρηνική Ιατρική στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Μόνο που υπάρχει ένα «μικρό» πρόβλημα: Ούτε το νοσοκομείο Αμαλιάδας ούτε καμία άλλη από τις δομές υγείας της Ηλείας διαθέτει τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής!

»Την ώρα που οι δομές υγείας του νομού μας (νοσηλευτικές μονάδες, κέντρα υγείας, περιφερειακά ιατρεία κλπ) ασφυκτιούν λόγω της δραματικής υποστελέχωσης σε μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το Υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης των «αρίστων» έχει την πολυτέλεια να προσλαμβάνει σε ανύπαρκτα τμήματα επικουρικούς γιατρούς, οι οποίοι δεν θα μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως υπηρεσία …» – αναφέρει το Τμήμα Υγείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και προσθέτει :

«Πρόκειται, απλώς, για ένα ακόμα μπάχαλο του διαβόητου «επιτελικού» κράτους ή θέλουν να κρύψουν κάτι άλλο»;

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.