Λάρισα: Διαμαρτυρία με κλαρίνα από τους πωλητές βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές (εικόνες - video)

Την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει διατράνωσαν σήμερα οι πωλητές Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών Προϊόντων με συμβολική διαμαρτυρία τους στον χώρο όπου πραγματοποιείται η λαϊκή του Σαββάτου στη συνοικία της Νεάπολης.

Υπογράμμισαν ότι ο κλάδος τους παραμένει κλειστός, με απόφαση της Κυβέρνησης, για περισσότερο από δύο μήνες, ενώ ο πρόεδρος του Σωματείου Ένωση Μικροπωλητών Νεωτερισμών, Υποδημάτων, Ψιλικών, Χαρτικών Λαϊκών Αγορών ν. Λάρισας έθεσε το πλαίσιο των αιτημάτων:

Πάντως, η σημερινή διαμαρτυρία έγινε μετά μουσικής με έναν εκ των πωλητών να παίζει σκοπούς με το κλαρίνο του, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συνάδελφοί του.

Πηγή: larissanet.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.