ΜέΡΑ 25: Υποκριτική η συγγνώμη του Χρυσοχοΐδη για τις 9 φεμινίστριες

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Νέα «πυρά» από το ΜέΡΑ 25 κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, σημειώνει σε δήλωσή του ότι ο υπουργός «ξεστόμισε ένα κάρο ψέματα» στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφορικά με τις... αποστάσεις που (κατά Χρυσοχοΐδη) κρατούσαν οι αστυνομικοί.

«Η ούτως ή άλλως κίβδηλη συγγνώμη του στις γυναίκες που κρατήθηκαν παράνομα για αρκετές ώρες, χωρίς καμία κατηγορία και χωρίς στην αρχή, καν πρόσβαση στις συνηγόρους τους, είναι υποκριτική, επικοινωνιακή και δεν λαμβάνεται σοβαρά από κανέναν πολίτη», τονίζει ο κ. Κριθαρίδης αναφορικά με τις προσαγωγές των εννέα φεμινιστριών στην παράσταση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα την Τετάρτη.

Αναλυτικά η δήλωση Κριθαρίδη

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σε μια συνέντευξη που ξεστόμισε ένα κάρο ψέματα, όπως φερ' ειπείν για το ότι οι αστυνομικοί κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου κρατούσαν αποστάσεις ο ένας από τον άλλο ή ότι δεν τραυματίστηκαν διαδηλωτές, αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από τις 9 φεμινίστριες που προσήγαγαν στο Σύνταγμα την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας έναντι των γυναικών.

Φανταζόμαστε λοιπόν, ότι αφού ο Υπουργός "Προστασίας" του Πολίτη έκρινε ως υπερβολικές τις ενέργειες των δυνάμεων καταστολής του, θα διαγραφούν και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για αυτή την υπερβολή και θα μπουν οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν στο αρχείο.

Ειδάλλως η υπερβολή αυτή συνεχίζεται και η ούτως ή άλλως κίβδηλη συγγνώμη του στις γυναίκες που κρατήθηκαν παράνομα για αρκετές ώρες, χωρίς καμία κατηγορία και χωρίς στην αρχή, καν πρόσβαση στις συνηγόρους τους, είναι υποκριτική, επικοινωνιακή και δεν λαμβάνεται σοβαρά από κανέναν πολίτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.