Μήνυμα του 112 σε όσους βρίσκονται σε Μύκονο και Χαλκιδική

Σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων σε Μύκονο και Χαλκιδική, το 112 έστειλε μήνυμα σε όσους βρίσκονται στα δύο αυτά μέρη, με το οποίο τους καλεί να προσέχουν και να φορούν μάσκα. 

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 12-08-2020. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στη Μύκονο. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε υγιείς. Ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας», έλεγε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβαν όσοι βρίσκονται στη Μύκονο. 

Διαβάστε επίσης: Απροστάτευτες αφήνουν τις Κυκλάδες - Μεταφέρουν τον μοριακό αναλυτή από τη Σύρο στην Αθήνα

Αντίστοιχο μήνυμα έλαβαν και όσοι βρίσκονται στη Χαλκιδική:

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 12-08-2020. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στη Χαλκιδική. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε υγιείς. Ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας».

Τα έκτακτα μέτρα

  • Αναστέλλεται κάθε είδους εκδήλωση, όπως live πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κ.λπ.
  • Απαγορεύεται κάθε είδους συνάθροιση πολιτών άνω των εννέα ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
  • Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως τέσσερα άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπονται έως έξι άτομα.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Τα μέτρα ισχύουν για 10 ημέρες από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 21-08-2020 έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας 31-8-2020.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.