Νέα καταγγελία καταθέτει ο Ολυμπιακός σε βάρος ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της διαμάχης Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ξάνθης, ξεκινάει τις επόμενες μέρες, καθώς η πειραϊκή ΠΑΕ, όπως ανακοίνωσαν οι νομικοί της εκπρόσωποι, καταθέτουν εντός των επόμενων ωρών νέα καταγγελία σε βάρος των δύο ΠΑΕ στο Δ. Σ. της Super League 1, επειδή και οι δύο έκαναν προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, Ιωάννης Χατζησαβάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος, ανέφεραν πως θα προχωρήσουν στην καταγγελία για την προσφυγή τους στο διοικητικό Εφετείο κατά του κύρους της ΕΕΑ και του πορίσματός τους για υποβιβασμό των δύο ομάδων. Σε αυτή την περίπτωση, όπως υποστηρίζουν, βάσει του άρθρου 35 του ΚΑΠ προβλέπεται αποβολή από το πρωτάθλημα μέχρι να αποσύρουν οι δυο ΠΑΕ τις προσφυγές τους από τα πολιτικά δικαστήρια.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ προσφεύγοντας στο διοικητικό εφετείο, έχει κινηθεί τόσο για τη νομιμότητα της σύνθεσης της ΕΕΑ, αλλά και και κατά του κύρους του πορίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.