#Νοvartis_ Gate: Δεν θα πάει στην εισαγγελία κατά της διαφθοράς σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος

Για σήμερα έχει κληθεί σε εξηγήσεις για το σκάνδαλο Νοvartis από την εισαγγελία κατά της διαφθοράς, ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Έχει κληθεί σε ανωμοτί εξέταση, δηλαδή ως ύποπτος τέλεσης του κακουργήματος της παθητικής δωροδοκίας.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, είχε διαβιβάσει, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, το φάκελο στη Βουλή ζητώντας την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προκειμένου να του στείλει κλήση ως ύποπτου.

Η βουλευτική ασυλία άρθηκε, με σύμφωνη γνώμη και του πρώην υπουργού Υγείας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, έχει δικαίωμα βέβαια να ζητήσει (όπως και αναμένεται να κάνει) και να λάβει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας και να προετοιμάσει το υπόμνημα με τις έγγραφες εξηγήσεις του.

Σύμμφωνα με πληροφορίες, δεν θα παρουσιαστεί ο ίδιος αλλά θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

Διαβάστε επίσης: 

Αποκλειστικό: Όλα τα στοιχεία και το μαύρο χρήμα που «καίνε» τον Ανδρέα Λοβέρδο για το #Novartis_Gate

Αποκλειστικό - #Novartis_Gate: Ο Φρουζής μου είπε ότι ο Λοβέρδος απαιτούσε μετρητά σε βαλίτσα, λέει η προστατευόμενη Μάρτυρας Κελέση

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.