Ο Πατούλης πρώτα έστησε προεκλογικό περίπτερο πάνω σε διάδρομο για τυφλούς και μετά ζήτησε συγγνώμη

Ο Γιώργος Πατούλης είπε να στήσει το περίπτερο για την προεκλογική του καμπάνια σε ένα εμφανές σημείο, που να μπορούν να το βλέπουν όλοι.

Έτσι λοιπόν, το έστησε ένα στο Παγκράτι, απέναντι από το άλσος και πάνω στο πεζοδρόμιο. Μόνο που δεν σκέφτηκε πως κάποιοι άνθρωποι δεν βλέπουν και χρησιμοποιούν τους διαδρόμους για τυφλούς που υπάρχουν στα πεζοδρόμια για τις μετακινήσεις τους.

Βέβαια, κατόπιν εορτής και μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συγκεκριμένη ενέργεια, ο κ. Πατούλης έσπευσε να αλλάξει θέση στο περίπτερο και να ενημερώσει σχετικά, με ανάρτησή του στο twitter.
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.