Ο Χάρης Θεοχάρης, ο τουρισμός και ο «άριστος» της Λέσβου

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και εκ δεξιών του ο Πάνος Πίτσιος

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε για 35η φορά η έκθεση Philoxenia, στην οποία παρουσιάζεται σε όλη την υφήλιο το ελληνικό τουριστικό επιχειρείν.

 Αποτελεί εκθεσιακό και συνεδριακό κόμβο συνάντησης φορέων και ιδιωτών του τουρισμού στον οποίο παρουσιάζονται τα καινοτόμα στοιχεία και οι τάσεις του κλάδου.

Σε αυτή λοιπόν τη παγκόσμια συνάντηση τουριστικών επιχειρήσεων είθισται να παρεβρίσκεται και ο εκάστοτε υπουργός Τουρισμού και να επισκέπτεται τα διάφορα περίπτερα.

Φέτος λοιπόν ο Χάρης Θεοχάρης, πολιτικός διαφόρων κομμάτων τα τελευταία χρόνια, αρμόδιος υπουργός σήμερα της κυβέρνησης των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίσκεψη.

Στο περίπτερο όμως της Λέσβου, ο κ. Θεοχάρης εκ των «αρίστων» όπως είπαμε, δεν πρόσεξε ποιός ήταν δίπλα του στην εθιμοτυπική φωτογραφία. Ας τον ενημερώσουμε λοιπόν, αν δεν το γνωρίζει βεβαίως,  ότι εκ δεξιών του είχε τον κ. Πάνο Πίτσιο. 

Ο κύριος αυτός, εκπρόσωπος ενός τουριστικού οργανισμού που όπως μας ενημερώνουν οι γνωρίζοντες τα της Λέσβου, δεν υφίσταται. του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Λέσβου, έχει καταδικαστεί πρόσφατα για το κακούργημα τις απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και σε βαθμό κακουργήματος η οποία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ σε βάρος νομικού προσώπου, σε ποινή φυλάκισης για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου.

Ο εν λόγω «άριστος» κύριος επίσης είναι και υπόδικος και για άλλα δύο ανάλογα κακουργήματα και βρίσκεται ελεύθερος να φωτογραφίζεται με υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Συγχαρητήρια λοιπόν στον κ. Θεοχάρη, αν πιστεύει ότι με τέτοιους συνομιλητές θα μπορέσει να φέρει σε ακόμα ψηλότερη θέση τον ελληνικό τουρισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.