Οι επισκέψεις των δικηγόρων Γιαννουσάκη στον Κορυδαλλό

Διευκρινίσεις από τους δικηγόρους του ισοβίτη Γιαννουσάκη για την τελευταία του παραμονή στις φυλακές Κορυδαλλού πριν τη δικάσιμο της 9ης Ιανουαρίου.

Δεν είναι αλήθεια, όπως αναφέρουν, ότι δεν τον επισκέφθηκαν καθόλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις φυλακές Κορυδαλλού όπως γράφτηκε σε ρεπορτάζ του documentonews.gr για το Noor 1, το οποίο στηριζόταν σε πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα οι δικηγόροι του επισυνάπτουν και έγγραφη βεβαίωση από τις φυλακές Κορυδαλλού σύμφωνα με την οποία τον είχαν επισκεφθεί τόσο οι δικηγόροι Ιωάννης Γλύκας και Φίλιππος Φίλιας αλλά και άλλα πρόσωπα που ασχολούνται με την υπεράσπιση του Γιαννουσάκη.

Συγκεκριμένα, οι συνήγοροι του ισοβίτη Γιαννουσάκη αναφέρουν πως: 

"Σχετικά με το από 09/01/2019 δημοσιευθέν άρθρο Σας με τίτλο "ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ, ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ NOOR 1", όπου αναφέρεται ότι ο εντολέας μας Ευθύμιος Γιαννουσάκης αν και είχε μεταχθεί από τις 4 Ιανουαρίου 2019 στον Κορυδαλλό από τις φυλακές Χαλκίδας, μέχρι την παραμονή της δίκης δεν υπήρξε καταγραφή επίσκεψης από τον συνήγορό του,Σας αποστέλλουμε επίσημη βεβαίωση από το Κατάστημα Κράτησης Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, όπου αναγράφονται καθημερινές επισκέψεις και συνολικά 7 επισκέψεις των συνηγόρων του από τις 4 Ιανουαρίου 2019 έως τις 09/01/2019, προκειμένου για την αποκατάσταση της αλήθειας στο εν λόγω δημοσίευμα Σας και παρακαλούμε θερμά για τις δικές Σας ενέργειες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.